Para poder visualizar todos los contenidos debes tener instalada la versiĆ³n actual de Adobe Flash Player.

Inicio CAS INICIO CAT NUESTROS SERVICIOS INICIO CAT GUARDADO ESTÉTICA FACIAL TRATAMIENTOS CON LASER TRATAMIENTOS CORPORALES TRATAMIENTOS NATURALES ESPECIAL NOVIOS ESTÉTICA MASCULINA MEJORES OFERTAS AUTOMAQUILLAJE TOP10 COGE TU REGALO CONTACTO NOSTRES SERVEIS ESTÊTICA FACIAL CAT TRACTAMENTS 2 CORPORALS TRACTAMENTS AMB LASER TRACTAMENTS NATURALS ESPECIAL NUVIS ESTÈTICA MASCULINA CAT MILLORS OFERTES AUTOMAQUILLATGE TOP10 CAT AGAFA EL TEU REGAL CONTACTE para DUPLICAR TRATAMIENTO FACIAL RADIOFRECUENCIA TRATAMIENTO FACIAL RADIOF. CAT ESTÉTICA FACIAL 2 ESTÉTICA FACIAL 3 REGALO DE SAN VALENTÍN REGAL DE SANT VALENTÍ TRACTAMENTS CORPORALS TRATAMIENTOS 2 CORPORALES NOVEDADES NOVETATS CONSULTA HOMEOPATIA  CONSULTA HOMEOPATIA CAT ALQVIMIA ALQVIMIA Sensuality ESTÉTICA FACIAL 4 ESTÉTICA FACIAL 4 cat ESTÉTICA FACIAL 3 CAT ESTÉTICA FACIAL 2 cat TRATAMIENTOS 3 CORPORALES TRATAMIENTOS 3 cat corporal TRATAMIENTO TRIBAL TRATAMIENTO TRIBAL 2 Tratamiento a la miel 

ESTÊTICA FACIAL CAT

de Pilar Lorente

Telf. 973 74 17 12

L´INSTITUT

CREACIÓN DE PILAR LORENTETODOS LOS DERECHOS RESERVADOS

Plaça 2 de Març 25100 Almacelles

ESTÈTICA FACIAL

INICI

ESTETICA- MASSATGES- SOLARIUM- SAUNA- TERAPIES- CURSOS

NETEJA DE CUTIS (METODE OXILIANCE)

La pell es un organisme viu que respira i es renova. Oxigenar-la permeteix lluitar contra la polució, impedint que s´ ofegui, s´embruti i acumuleixi les impureces en els teixits, controlant d´aquesta manera el fenomen del envejiment.Em adoptat un nou métode de treball per les neteges de cutis, basat en oxigenar i proporcionar resplendor i vitalitat.UN VERITABLE TRACTAMENT DE BELLESA DE GRAN BENESTAR I D' ALTA RECEPTIVITAT PER LA TEVA PELL.NO TEL PERDIS!!!!Ideal per pells obstruides, saturades, cansades, agredides per el estrés, polució, tabac, amb falta de vitalitat i aigüa.

TRACTAMENT HIDRATACIÓ (HIDROPTIMALE)

Tot el mon ho nota. Tenim la pell més bella quan está perfectament hidratada. Mantenir la tasa hídrica de la pell es una cura fundamental de bellesa.T´ oferim un tractament d´alta hidratació en tres dimensions amb resultats visibles e inmediats: fins un 26% de millora de la hidratació després d´una sessió.La pell recobra la flexibilitat i confort després de 1 a 3 sessions.

TRACTAMENT ANTIARRUGUES (LIFT DEFENSE)

La pell reflexa visualment el procés d´envelliment i encara que es tracta d´un fenomen fisiologic natural, está be utilitzar algún medi per atenuar els seus signes.Disposem d´un tractament antiedad de última generació que combina compostos i formulacions d´alta tecnología que consigueix un resultat antiarrugues visible i d´efecte flash.Bastaríen entre 4 i 6 sessions per obtenir uns resultats desitjables.