Para poder visualizar todos los contenidos debes tener instalada la versiĆ³n actual de Adobe Flash Player.

Inicio CAS INICIO CAT NUESTROS SERVICIOS INICIO CAT GUARDADO ESTÉTICA FACIAL TRATAMIENTOS CON LASER TRATAMIENTOS CORPORALES TRATAMIENTOS NATURALES ESPECIAL NOVIOS ESTÉTICA MASCULINA MEJORES OFERTAS AUTOMAQUILLAJE TOP10 COGE TU REGALO CONTACTO NOSTRES SERVEIS ESTÊTICA FACIAL CAT TRACTAMENTS 2 CORPORALS TRACTAMENTS AMB LASER TRACTAMENTS NATURALS ESPECIAL NUVIS ESTÈTICA MASCULINA CAT MILLORS OFERTES AUTOMAQUILLATGE TOP10 CAT AGAFA EL TEU REGAL CONTACTE para DUPLICAR TRATAMIENTO FACIAL RADIOFRECUENCIA TRATAMIENTO FACIAL RADIOF. CAT ESTÉTICA FACIAL 2 ESTÉTICA FACIAL 3 REGALO DE SAN VALENTÍN REGAL DE SANT VALENTÍ TRACTAMENTS CORPORALS TRATAMIENTOS 2 CORPORALES NOVEDADES NOVETATS CONSULTA HOMEOPATIA  CONSULTA HOMEOPATIA CAT ALQVIMIA ALQVIMIA Sensuality ESTÉTICA FACIAL 4 ESTÉTICA FACIAL 4 cat ESTÉTICA FACIAL 3 CAT ESTÉTICA FACIAL 2 cat TRATAMIENTOS 3 CORPORALES TRATAMIENTOS 3 cat corporal TRATAMIENTO TRIBAL TRATAMIENTO TRIBAL 2 Tratamiento a la miel 

ESTÉTICA FACIAL 4 cat

de Pilar Lorente

Telf. 973 74 17 12

L´INSTITUT

ESTETICA- MASSATGES- SOLARIUM- SAUNA- TERAPIES- CURSOS

CREACIÓN DE PILAR LORENTETODOS LOS DERECHOS RESERVADOS

Plaça 2 de Març 25100 Almacelles

ESTÉTICA FACIAL

INICI

TRACTAMENTS ANTI-ACNÉ

Tenim la solució que et mereixes per les molestes espinilles i florecients pústules, que reincideixen amb frecuencia.Tractaments que eliminen l´exces de greix produit per les glándules sebaceas, que eliminen les bacteries creadores del acné, i restableix un PH adequat.Informat dels diferents tractaments que realitcem al nostre centre pels diferents tipus d´acné.

TRACTAMENT PER LES LÍNEAS D´EXPRESSIÓ

Tenim un tractament que elimina les lineas de expressió poc profundes i que atenua les lineas mes profundes. Tractament que regenera i proporciona els elements básics per la regeneració de l´arruga. En combinació amb altres tractaments. CONSULTANS

REJOVENIMENT FACIAL

ELIMINACIÓ DE TAQUES

Tractament a base de láser i cosmétics específics que estimula la formació de fibroblastos, encargats de la creació de colágen i elastina. La pell s´omple i reafirma en tan sól 6 sessions.

Tractament amb láser que elimina les taques produides pel sol i el envejeciment cutani. amb sól 2 sessions.

GREEN PEEL Cura Vegetal de descamació

El Green Peel® es un peeling vegetal que se aplica en cara i cos per rejovenecir la pell, reduint o eliminants arrugues, cicatrius, estríes, acné i taques d´acné.